18 Οκτωβρίου 2012

Η απεργία και Διαδήλωση της 18 Οκτώβρη 2012

Επειδή τα διαπλεκόμενα Μέσα Μαζικής Διαστρέβλωσης και πάλι θα επιχειρήσουν να αποκρύψουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις, παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή (υποβάθμιση του θέματος της απεργίας & των κινητοποιήσεων, απόκρυψη του μεγέθους των κινητοποιήσεων, υπέρ - προβολή τυχόν επεισοδίων και  προσπάθεια τρομοκράτησης και αποπροσανατολισμού του λαού μέσω αυτών), αποφασίσαμε να συνδράμουμε με τις δικές μας μικρές δυνάμεις στην αποκατάσταση της αλήθειας, παρουσιάζοντας βίντεο από τις κεντρικές διαδηλώσεις του Ελληνικού λαού.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις σημερινές διαδηλώσεις στην Αθήνα. Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από την έναρξη των πορειών προς το Σύνταγμα, οπότε και αναγκαστικά παρουσιάζει στιγμιότυπα των κινητοποιήσεων πριν αυτές φτάσουν στην κορύφωσή τους, από άποψη μαζικότητας και παλμού:



Ήταν μια νέα μεγάλη κινητοποίηση, παρά το γεγονός ότι αυτοί που την εξήγγειλαν (η ξεπουλημένη γραφειοκρατία της ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ), το έκαναν κάτω από πίεση, χωρίς να την πιστεύουν και χωρίς να κάνουν τίποτα για την επιτυχία της (αντίθετα έκαναν τα πάντα για να την υπονομεύσουν). Παρά το γεγονός επίσης ότι οι κινητοποιήσεις αυτές, υπό τους όρους που εξαγγέλλονται, λειτουργούν εν μέρει ως εκτονωτικές "τουφεκιές". Ο λαός το γνωρίζει και παρόλα αυτά ανταποκρίνεται, προσπαθώντας να τις εντάξει στη δική του προοπτική, μετατρέποντάς τες σε σκαλοπάτια ανατροπής της κυβερνητικής πολιτικής. Δε θα αργήσει η ώρα που θα αγνοήσει τις σημερινές συνδικαλιστικές δήθεν "ηγεσίες", θα τις ανατρέψει και θα οργανώσει την αντίστασή του σύμφωνα με τις ανάγκες των καιρών.
      
Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς ήταν και πάλι εκεί:


   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα