24 Μαρτίου 2015

Το σκάνδαλο των διοδίων στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα - Ημερίδα στις 28/3/2015

Πανελλαδική συνάντηση των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων, διοργανώνεται το Σάββατο 28 Μαρτίου στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Αττικής, Μεσογείων 156, στην Αθήνα. Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα θέματα της κατάργησης των νόμων Βορίδη και Ρέππα, η κατάργηση των διοδίων καθώς και ο προγραμματισμός της δράσης του κινήματος στις νέες συνθήκες. Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς, που συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες του κινήματος, καλεί τους φίλους και τα μέλη της να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση.

Παραθέτουμε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Με αφορμή την αλλαγή του πολιτικού τοπίου στη χώρα μας, αλλά και τις πρωτοφανείς διώξεις των εταιρειών, μέσω εξοντωτικών προστίμων, διαταγών πληρωμής, αγωγών και ποινικών διώξεων εναντίον εκατοντάδων πολιτών, Επιτροπές Αγώνα κατά των Διοδίων από όλη την Ελλάδα οργανώνουν ημερίδα με θέμα:

«Το σκάνδαλο των διοδίων στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα»

Οι συμβάσεις παραχώρησης των εθνικών μας οδών, το κοινωνικό αγαθό της ελεύθερης μετακίνησης, η ανθρωπιστική κρίση, τα πρόστιμα και οι διώξεις.



Εξειδικευμένοι επιστήμονες, νομικοί, πολίτες και πολιτικοί συζητούν για τις συμβάσεις παραχώρησης, την κατάργηση των νόμων Ρέππα-Βορίδη και τις νέες μορφές αγώνα κατά των διοδίων το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 στις 10:00 π.μ. στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Μεταφορών Περιφέρειας Αττικής, Μεσογείων 156, στην Αθήνα.

Την ημερίδα οργανώνουν: 
Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Πληροφορίες:
6973380700, 6944298970 και 6974072825


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα