30 Απριλίου 2015

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς

Ενώ η επίσημη συνδικαλιστική γραφειοκρατεία της ΓΣΕΕ μόλις και μετά βίας εξέδωσε τελικά ανακοίνωση για συγκέντρωση την Πρωτομαγιά, επαφίεται στους εργαζόμενους όλης της χώρας να αποτρέψουν την πλήρη απονεύρωση της αγωνιστικής αυτής επετείου από κάθε αγωνιστικό περιεχόμενο, να επαναφέρουν το εργατικό κίνημα σε ένα ταξικό προσανατολισμό και να διεκδικήσουν όχι μόνο τα δίκαια της εργατικής τάξης αλλά και μια άλλη πορεία για το λαό και τη χώρα.

Μια άλλη πρωτομαγιά (1936)
Οι συγκεντρώσεις στην Αθήνα
  • ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.
  • Το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει την απεργιακή του συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Σύνταγμα.
  • Το ΜΕΤΑ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 πμ, με προσυγκέντρωση στα Χαυτεία στις 10.30
  • Πρωτοβάθμια Σωματεία και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις καλούν σε συγκέντρωση στο Μουσείο στις 10:00


Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς καλεί τα μέλη και τους φίλους της να κατέβουν στις αγωνιστικές πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις, απομονώνοντας τους εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ.



Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

  • Σε ηλεκτρικό, μετρό και τραμ οι εργαζομενοι συμμετέχουν με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, ενώ οι συρμοί του μετρό θα τερματίζουν στον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας».
  • Τα λεωφορεία θα κινηθούν, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ από τις 8.30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
  • Δεν θα πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο στα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού σιδηροδρόμου, ενώ τα πλοία θα μείνουν δεμένα στα λιμάνια καθώς οι ναυτεργάτες συμμετέχουν στην απεργία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα