18 Νοεμβρίου 2015

Όλοι στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας της Πέμπτης 19 Νοέμβρη, ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς

Η κυβέρνηση κατέθεσε χθες τα μεσάνυχτα στη Βουλή το νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο που, ανάμεσα σε πολλά άλλα και επαχθή, ανοίγει το δρόμο για μαζικούς πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών. Το νομοσχέδιο (κατεπείγον βεβαίως) θα ψηφιστεί την Πέμπτη 19 Νοέμβρη. Για την ίδια μέρα οργανώνονται συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από μαζικούς φορείς και οργανώσεις. Από αυτή τη θέση θα ενημερώνουμε για τις συγκεντρώσεις αυτές, παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις των φορέων.




Για σήμερα Τετάρτη 18/6 στις 6:30 έχει προγραμματισθεί ανοικτή συγκέντρωση για το θέμα στο Green Park (Μαυροματαίων 22, στο Πεδίο του Άρεως , που καλεί η Πρωτοβουλία «Πλειστηριασμοί STOP» και στην οποία θα συμμετάσχουν ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής και πολλές τοπικές πρωτοβουλίες, μεταξύ αυτών και η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς. Στη συγκέντρωση θα προγραμματισθούν σχετικές δράσεις ενώ (προφανώς) θα συζητηθεί και η συμμετοχή των πρωτοβουλιών στις συγκεντρώσεις της Πέμπτης.

Νέα Ενημέρωση: Στη συγκέντρωση αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή στη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ της Πέμπτης 19 Νοέμβρη στο Σύνταγμα. Δείτε εδώ σχετικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Θα ενημερώσουμε για σχετικές ανακοινώσεις των φορέων


Ανακοινώσεις φορέων για συγκεντρώσεις την Πέμπτη 19 Νοέμβρη


Σύνταγμα 6:30 μμ:

Συνδικαλιστικοί φορείς και παρατάξεις: 
ΑΔΕΔΥΟΛΜΕΜΕΤΑ, 

Πρωτοβουλίες κατά των Πλειστηριασμών και τοπικές συλλογικότητες:
Πρωτοβουλία Πλειστηριασμοί stop
Συντονισμός Συλλογικοτήτων Αττικής
και πολλές τοπικές συλλογικότητες

Πολιτικά κόμματα και οργανώσεις:
Λαϊκή Ενότητα, ΑΝΤΑΡΣΥΑΕΠΑΜ,  

Υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζα της Ελλάδος 11 πμ:

ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ και ΟΓΕ  καλούν σε κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο υπουργείο Οικονομικών και την ΤτΕ στις 11 π.μ. 
___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα