18 Ιανουαρίου 2016

Εκδήλωση - Συζήτηση για Πλειστηριασμούς, Δημαρχείο Κηφισιάς Δευτέρα 25 Ιανουαρίου

Η Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς οργανώνει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου εκδήλωση - συζήτηση με θέμα:

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ - ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ - ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ

Εισηγήτριες θα είναι οι:


Μαρία Καρούτσου - Δικηγόρος
Φλώρα Νικολιδάκη - Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτών κατά της αυθαιρεσίας των τραπεζών

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης 2, στις 6:30 μμ.

Η αφίσα της εκδήλωσης

Στην εκδήλωση θα αναλυθεί το ισχύον σήμερα θεσμικό πλαίσιο μετά την κατάργηση από 1/1/2016 των προηγούμενων ρυθμίσεων του νόμου Κατσέλη, οι επιπτώσεις στους δανειολήπτες (τωρινούς και μελλοντικούς), προθεσμίες και προϋποθέσεις των νόμων, οι στόχοι αυτής της πολιτικής, οι τρόποι αντίδρασης (νομικοί, κινηματικοί, πολιτικοί κλπ), ενώ από την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς θα παρουσιασθούν τα επόμενα βήματα στον αγώνα κατά των πλειστηριασμών.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από το κοινό. 

Ελάτε ενημερωμένοι μέσα από το σχετικό κείμενο της Επιτροπής Αγώνα (δείτε το εδώ), ενημερώστε όσους άλλους έχουν πρόβλημα, καλέστε τους στην εκδήλωση, ετοιμάστε τις ερωτήσεις σας, τις τοποθετήσεις σας και τις προτάσεις σας για την απόκρουση αυτής της πολιτικής. Γιατί η ενημέρωση είναι δύναμη.
____________________________________________________________

Σημείωση: Κατατέθηκαν υπογραφές πολιτών στο Δήμο Κηφισιάς για συζήτηση του θέματος των πλειστηριασμών σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θέμα θα συζητηθεί την Τετάρτη 27/1/2016 στις 7:30. Δείτε την ημερήσια διάταξη εδώ.

Θα ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα