22 Απριλίου 2016

Κυριακή 24 Απρίλη, μεταφέρουμε είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες στη Μαλακάσα

Την Κυριακή 24 Απρίλη, θα μεταφέρουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που γενναιόδωρα προσέφερε από το υστέρημά του ο λαός της περιοχής μας, στο κέντρο προσφύγων της Μαλακάσας. Θα πάμε εκεί οργανωμένα και θα μεταφέρουμε τα είδη με πούλμαν, που θα κάνει τις εξής στάσεις για την επιβίβαση των φίλων αυτής της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης:
Από τη δράση αλληλεγγύης στο σταθμό της Κηφισιάς
Μετά τη Ν. Κηφισιά το πούλμαν θα περάσει από το χώρο φύλαξης των ειδών για τους μετανάστες, και μετά θα κατευθυνθεί στο στρατόπεδο προσφύγων. Η επιστροφή θα γίνει λίγο μετά το μεσημέρι.

Στην "αποστολή" συμμετέχουν οι εξής:
  • Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς
  • Αντιφασιστικός Συντονισμός Αμαρουσίου και Β. Προαστίων
  • Συνδικάτο Εργαζομένων ΙΓΜΕ
Δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο της Επιτροπής Αγώνα 6974 105775 ή με email στο epitropikifisias@gmail.com, γράφοντας στον τίτλο του email τις λέξεις ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΜΑΛΑΚΑΣΑ.

Όσοι δεν προλάβατε, έχετε μια τελευταία ευκαιρία να συμβάλλετε: Φέρτε είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες στα παραπάνω σημεία συνάντησης στις συγκεκριμένες ώρες, και ελάτε αν θέλετε μαζί μας.

Θα υπάρξει μικρό κόστος ανά άτομο για τα έξοδα του πούλμαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα