7 Νοεμβρίου 2017

Κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα μέτρα την Πέμπτη 9 Νοέμβρη

Σε συλλαλητήρια ενάντια στα νέα μέτρα καλούν για την Πέμπτη 9 Νοέμβρη το απόγευμα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, συνδικάτα, ομοσπονδίες καθώς και οργανώσεις στο χώρο των εργαζομένων και όχι μόνον. Αφορμή τα νέα μέτρα που σχεδιάζονται από κυβέρνηση και κουαρτέτο, στα πλαίσια της 3ης αξιολόγησης, με νέες μειώσεις σε συντάξεις και κοινωνικές παροχές, νέες φορολογίες, νέα εμπόδια στην κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων από τα συνδικάτα, έναρξη ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και χιονοστιβάδα ιδιωτικοποιήσεων σε στρατηγικούς τομείς όπως η ενέργεια.
_____________________________________________

Σε συλλαλητήρια την Πέμπτη 9 Νοέμβρη, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, καλεί το ΠΑΜΕ. Στην Αθήνα η κινητοποίηση θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Άγαλμα Βενιζέλου.


Για την Αθήνα έχουν οριστεί προσυγκεντρώσεις στις 6 μ.μ., στις πλατείες Κάνιγγος, Ομονοίας, Μοναστηρακίου και στα Προπύλαια.

Σε ανακοίνωσή του του ΠΑΜΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

Απαντάμε και κλιμακώνουμε την πάλη μας με μαζικά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, στις 9 Νοέμβρη, στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις.

Καλούμε σε αποφάσεις συμμετοχής τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων, των λαϊκών στρωμάτων.

Με οδηγό την πείρα από την επίθεση που δεχόμαστε καθημερινά στους χώρους δουλειάς, τη νέα φοροεπιδρομή, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, τη θηλιά των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων σε κάθε εργατικό-λαϊκό σπίτι, να οργανώσουμε την άνοδο των αγώνων για την αντεπίθεση. 
_____________________________________________

Σε διαδήλωση την Πέμπτη 9/11, στις 6.30 μ.μ. στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή καλεί η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το Συντονισμό

Τα συνθήματα του καλέσματος είναι: 

Ο οργανωμένος λαός να ανατρέψει τα μνημόνια διαρκείας  Κυβέρνησης ΕΕ - κεφαλαίου

  • Κάτω τα χέρια από το δικαίωμα στην απεργία
  • Όχι στην αξιολόγηση στο δημόσιο - καμία ιδιωτικοποίηση
  • Αυξήσεις στους μισθούς – συλλογικές συμβάσεις   
  • Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση εδώ

_____________________________________________


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα