13 Δεκεμβρίου 2017

Γενική απεργία και πανεργατικό συλλαλητήριο, Πέμπτη 14/12

Γενική απεργία και συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας οργανώνονται την Πέμπτη 14/12/2017, από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές  ενώσεις.

Συλλαλητήρια:

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο στις 10:30 στην Ομόνοια

Η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων για το Συντονισμό, έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10:30 στο Μουσείο.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση την Πέμπτη στις 11 το πρωί, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Στην απεργία και τις συγκεντρώσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή Εργατικά Κέντρα, ομοσπονδίες και πρωτοβάθμιες συνδικαλιστικές  ενώσεις

Συγκοινωνίες:



Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00. Πριν τις 9:00 π.μ. και μετά τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας υπάρχει στάση εργασίας.

Το Μετρό (γραμμές 2 και 3) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00. Τα δρομολόγια ΔΕΝ θα εκτελούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο της γραμμής 3.

Ο Ηλεκτρικός (γραμμή 1 Μετρό) θα κινείται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ.

Το Τραμ θα κινείται μεταξύ 9:00 – 16:00.


Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν όλοι οι συρμοί του Προαστιακού της Αθήνας και των τρένων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών από τα μεσάνυχτα της
Τετάρτης 13/12/20017 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/12/2017.

Επιπλέον, ματαιώνονται τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα- Θεσσαλονίκη που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 13/12/2017.

2 σχόλια :

  1. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΧΕ ΣΑΦΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΤΡΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ή ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ.
    ΧΑΡΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση ήταν ενημερωτική, για μια απεργία που είχε θαφτεί από τα επίσημα μέσα. Αν κατανοήθηκε ως κάλεσμα, κακώς. Και στις ενημερωτικές αναρτήσεις της Επιτροπής Αγώνα για τις κεντρικές κινητοποιήσεις, πάντοτε γινόταν προσπάθεια να αναφερθούν ΟΛΕΣ οι συγκεντρώσεις, ανεξάρτητα από την τυχόν κατεύθυνση της Επιτροπής Αγώνα. Γιατί αλλιώς μπαίνουμε σε άλλου τύπου συζήτηση.
      ΔΚ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα