18 Φεβρουαρίου 2017

Κυκλοφορεί: DVD με την εκδήλωση της Επιτροπής για την Τέχνη της Αντίστασης

Η μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης της Επιτροπής Αγώνα για την "Τέχνη της Αντίστασης", οι προσκλήσεις από διάφορες συλλογικότητες να παρουσιαστεί η παράσταση και σε άλλες περιοχές, και η επιθυμία όσων την παρακολούθησαν να την ξαναδούν με προσοχή και να τη δείξουν σε φίλους και γνωστούς, μας οδήγησε στο να την εκδώσουμε ολόκληρη σε DVD, έτσι ώστε να μπορέσει ο καθένας να την παρακολουθήσει.

Το DVD, παραγωγή με ίδια μέσα της Επιτροπής Αγώνα, αντάξιο όμως σε ποιότητα με το περιεχόμενο της εκδήλωσης, βρίσκεται μέσα σε καλαίσθητη θήκη: 

Το εξώφυλλο του DVD

Το οπισθόφυλλο του DVD
Το εσωτερικό του DVD
Το DVD περιέχει ολόκληρη την εκδήλωση, με την αφήγηση, τις απαγγελίες, τα τραγούδια και τους χορούς, τα θεατρικά μονόπρακτα και όλα τα βίντεο που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση. 

Το DVD περιέχει μενού, από όπου κάποιος μπορεί να επιλέξει τα 6 κεφάλαια στα οποία χωρίζεται η εκδήλωση, με υπο-μενού για κάθε κεφάλαιο, και με κουμπιά πλοήγησης ανάμεσα στα κεφάλαια και υποκεφάλαια:

Το κεντρικό μενού του DVD

Ένα από τα 8 υπο-μενού του DVD

Την εκδήλωση μπορεί επίσης κάποιος να την παρακολουθήσει ολόκληρη από την αρχή της (ή από οποιοδήποτε υποκεφάλαιο και μετά), ενώ με τα κουμπιά αλλαγής κεφαλαίου του DVD player (uu|), μπορεί κανείς να προxωράει στο αμέσως επόμενο υποκεφάλαιο.



Τα κεφάλαια του DVD:



Που θα βρείτε το DVD

Αν θέλετε να προμηθευτείτε το DVD (που έχει εκδοθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων), επικοινωνήστε με την Επιτροπή Αγώνα Κηφισιάς. Θα το βρείτε επίσης και σε εκδηλώσεις της Επιτροπής Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε μη χρησιμοποιείτε (εφ΄ όσον είναι δυνατόν) Greeklish. Τα σχόλια εμφανίζονται όλα, εκτός αν είναι υβριστικά, διαφημιστικά ή άσχετα